Támogassa

az Életke ovit

adója 2%-ának felajánlásával!

Adományozza adója 2%-át az Életkének a Dalárda polgári társuláson keresztül!

Minden követ megmozgatunk azért, hogy Életkénk életét segítsük, ezért támogatókat keresünk. Sokan sokféleképpen támogatták már óvodánkat, és mi ezért rendkívül hálásak vagyunk. Most egy újabb támogatási lehetőség kínálkozik, amely által Ön is segíthet.

2022. január 3-án bejegyzésre került az óvodánk megsegítése céljából megalakult „Életke” polgári társulás. A törvény értelmében azonban arra, hogy az „Életke” polgári társulást az adó 2%-val támogatni lehessen, még egy évet várnunk kell.

Kár volna azonban egy teljes évet elvesztegetni. A Vágfarkasdi Református Egyház mellett működő „Dalárda” polgári társulás ezért felajánlotta, hogy az idei évben a számukra felajánlott adót teljes egészében az óvodánknak adományozza.

Arra kérjük azért Önöket, hogy adományozzák a Dalárdán keresztül az óvodánknak adójuk 2%-át, vagy nyerjék meg ennek az ügynek családtagjaikat, ismerőseiket!

Az adó 2%–nak felajánlásához ki kell kérni munkáltatójuktól a befizetett adóról szóló igazolást (potvrdenie o zaplatení dane), és ennek segítségével kitölteni a mellékelt nyilatkozatot. A nyilatkozatot az adó befizetéséről szóló igazolással együtt ezután el kell juttatni az adóhivatalba legkésőbb 2022. április 30-ig.

Jelige: Sok kicsi sokra megy.

Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt Életkénk életkéiért!

A letöltendő formanyomtatványok:

VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov FO