Az októberi hónap is izgalmasan telt itt nálunk, az Életke oviban. Minden hétre jutott valami, ami még színesebbé tette a hétköznapjainkat.

🎃🎃 A hónap elején kiállítást szerveztünk a kifaragott tökvicsoriknak, amit a gyermekek szüleikkel/nagyszüleikkel együtt faragtak ki. Örömmel láttuk, hogy sok-sok ötletes alkotás született.

👩‍🦳👨‍🦳Október 11-én az idős embereket köszöntöttük, így azokat is, akik legközelebb állnak hozzánk, a nagyszüleinket. A kis ovisaink verssel és ajándékkal is készültek azért, hogy megörvendeztessék őket.

💦👏Fontos számunkra, hogy megtanítsuk a gyermekeknek a kézmosás helyes technikáját, ezért október 15-én a kézmosás világnapján kreatívkodva, verssel és játékosan próbáltuk azt elérni, hogy a gyermekek könnyebben megjegyezzék ennek fontosságát, mi pedig ezáltal nagyobb biztonságban és egészségben tudhassuk őket.

🍏🍎Október 21-én almanap volt az oviban. Azonkívül, hogy verset/mondókát tanultak a kicsik, még különböző finomságokat is készítettek együtt az óvó nénikkel. A kiscsoport almakompótot főzött, a középső csoport almachipset aszalt, a nagycsoport pedig almás gofrit sütött. A legjobb, ha valami egészséges és finom is.

Sok kedves képet a Galériában lehet megnézni.